Woonverzekering Zuidlaarderveen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Zuidlaarderveen. De woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen als Huis In Eén Verzekeringen en Interpolis die schade door o.a. vandalisme, water, storm, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zuidlaarderveen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere inbraak, vandalisme, storm, water, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als televisie en iPhone? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zuidlaarderveen? Start vandaag nog onze vergelijker! In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag en REAAL Verzekeringen zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wormer verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-zuidlaarderveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Tynaarlo? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm of schroeischade. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Zuidlaarderveen kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. In veel gevallen is het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €530.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuidlaarderveen
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hierna vind je meer informatie. Verzeker direct het huis in Zuidlaarderveen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zuidlaarderveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Zuidlaarderveen uitbreiden met diverse handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Waaksens afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een iPad of kleding. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zuidlaarderveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels & geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.200.000 oplopend tot €3.000.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Bruns ten Brink afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuidlaarderveen
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan als je werkgever failliet gaat & bij aankoop van een huis. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €27,20 tot €24,30 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zuidlaarderveen vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering