Woonverzekering Wilhelminaoord Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Wilhelminaoord. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder EAG Assuradeuren en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld storm, brand, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wilhelminaoord april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, diefstal, brand, water, storm. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als koffiezetapparaat of raamventilator? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Wilhelminaoord? Open vandaag nog onze vergelijker! Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als FBTO en ING werken met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Wergea verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wilhelminaoord


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Westerveld? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm en smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of spelen met vuur? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Wilhelminaoord kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval of een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Doorgaans wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €450.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wilhelminaoord
Meteen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Wilhelminaoord probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wilhelminaoord

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Wilhelminaoord complementeren met verschillende interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot je handige specificaties (of check details over woonverzekering Uitdam afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele verzekering staat garant bij gebroken glas. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een tablet en een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wilhelminaoord

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een barst in het scherm en ook ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij van €1.000.000 tot €3.850.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,75 p/maand. Ga verder naar Univé polis.

Rechtsbijstandverzekering Wilhelminaoord
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met school van de kinderen en conflict met aannemer. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies schommelen enorm (vanaf €35,05 oplopend tot €32,35 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wilhelminaoord vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?