Woonverzekering Uitdam Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Uitdam. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Bruns ten Brink en London Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, brand, water afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Uitdam mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, storm, inbraak, water, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als vazen en warmtepomp? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Uitdam? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Generali en Reaal bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ter Idzard verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-uitdam


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Waterland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of olie. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Uitdam kan iedereen gebeuren. Insluipen of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine / Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Je kunt denken aan lekkage. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €310.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Uitdam
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Uitdam probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Uitdam

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Uitdam uitbreiden met enkele interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand vind je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Schipborg afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan filmapparatuur en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Uitdam

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Onder andere een gebroken ruit of het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking variërend van €1.300.000 tot wel €4.250.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nederlanden van Nu polis.

Rechtsbijstandverzekering Uitdam
De rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met de gemeente en bouw- en verbouwgeschillen. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf zo’n €33,05 oplopend tot €31,95 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Uitdam vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?