Woonverzekering Ter Idzard Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ter Idzard. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en OHRA die schade als gevolg van bliksem, brand, water, inbraak afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ter Idzard juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als vitrages en linnen- en beddengoed? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Ter Idzard? Start vandaag nog onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als Allsecur of Verzekeruzelf.nl faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Stadskanaal verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ter-idzard


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Weststellingwerf? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en brandblussing. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of vlam in de pan? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Ter Idzard kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woninggaat middels de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €445.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ter Idzard
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Ter Idzard gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ter Idzard

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Ter Idzard nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Rottevalle afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan filmapparatuur & kleding. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ter Idzard

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een onbruikbare bank & medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.050.000 tot ruim €4.800.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ter Idzard
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. geschil over ouderlijk gezag en conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €31,80 tot €27,00 per maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ter Idzard afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering