Woonverzekering Maasdam Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Maasdam. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen waaronder Ditzo en Nederlanden van Nu die schade zoals bliksem, storm, vandalisme, water dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Maasdam juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. inbraak, storm, water, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als sieraden of hoeden? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Maasdam? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen + SNS zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Liempde verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-maasdam


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Binnenmaas? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn verzekerd. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Maasdam kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een kapotte vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €590.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Maasdam
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen de woning in Maasdam moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Maasdam

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag de woonverzekering in Maasdam complementeren met een paar belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand doorzoek je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Jonkersvaart afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone & drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Maasdam

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn vlekken op kleding & geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.150.000 tot ruim €2.500.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,75 (per maand). Check ook Verzekeruzelf.nl.

Rechtsbijstandverzekering Maasdam
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente & conflict over wonen. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf €24,15 tot wel €26,95 p/maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Maasdam vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?