Woonverzekering Zaltbommel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Zaltbommel. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als HEMA en Unigarant die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, water, storm verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zaltbommel april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, brand, inbraak, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als meubelen en kleding? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zaltbommel? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren + InShared hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wilhelminaoord verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zaltbommel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zaltbommel? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn afgedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en rook. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Zaltbommel kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot en gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €560.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zaltbommel
Snel een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Zaltbommel eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zaltbommel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt de woonverzekering in Zaltbommel aanvullen met een paar praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder tref je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Vinkel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze mogelijke modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een tablet en drumstel. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zaltbommel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek op een meubel en smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.400.000 tot €4.650.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook Avéro Achmea.

Rechtsbijstandverzekering Zaltbommel
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden & erfafscheidingen e.d.. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €35,20 tot en met €31,25 per maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zaltbommel voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?