Woonverzekering Herkenbosch Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Herkenbosch. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven waaronder HEMA en Turien en Co die schade veroorzaakt door water, storm, inbraak, brand afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Herkenbosch juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld vandalisme, storm, diefstal, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als koelkast en truien? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Herkenbosch? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA + nowGo verkopen eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hattem verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-herkenbosch


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Roerdalen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als hagelschade en brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defecte magnetron? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Herkenbosch kan ook jou overkomen. De Flippermethode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Meestal wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €500.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Herkenbosch
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Herkenbosch zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Herkenbosch

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Herkenbosch nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna doorzoek jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Ferwoude afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon of jouw golfspullen. Let op oververzekering: misschien heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Herkenbosch

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte tablet en het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €950.000 tot €3.350.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Verzekeruzelf.nl pakket.

Rechtsbijstandverzekering Herkenbosch
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente en conflict bij het bouwen van een huis. Daarbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf €24,65 tot wel €29,70 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Herkenbosch op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?