Woonverzekering Druten Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Druten. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle populaire partijen als Allianz en Interpolis die schade door o.a. inbraak, storm, bliksem, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Druten mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, inbraak, diefstal, storm, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als mixer en sportuitrusting? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Druten? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO of ZLM verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Den Horn verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-druten


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Druten? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. waterschade en smeltschade. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of spelen met vuur? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Druten kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €595.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Druten
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Druten probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Druten

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Druten nog persoonlijker maken met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina vind je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Bontebok afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon + jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Druten

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan besmeurde meubels of kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €1.400.000 tot €4.100.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,85 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO.

Rechtsbijstandverzekering Druten
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil over een consumentenovereenkomst & conflict met de buren. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf €26,95 tot en met €34,55 p/maand in mei 2024). Het tarief hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Druten afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering