Woonverzekering Bontebok Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €7,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Bontebok. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals FBTO en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, inbraak, water afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bontebok april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, storm, vandalisme, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals kruiden en zonnepanelen? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Bontebok? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Delta Lloyd + Unigarant werken met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Benningbroek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-bontebok


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Heerenveen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als bliksem en schade door regen. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of vlam in de pan? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Bontebok kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een ondergelopen kelder. Normaliter wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €645.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Bontebok
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Bontebok gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Bontebok

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Bontebok uitbreiden met additionele handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Zuid-Holland afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze extra zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een iPad of een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs beschik je al over een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Bontebok

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto en ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.350.000 tot €4.100.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Brandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Bontebok
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan salarisaanpassing & geluidsoverlast. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €34,80 tot €25,10 per maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Bontebok op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering