Woonverzekering Sleen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Sleen. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote maatschappijen als Ditzo en Univé die schade zoals water, bliksem, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sleen mei 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, brand, storm, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte televisie. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als pc of truien? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Sleen? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche en Interpolis hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Schiermonnikoog verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sleen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Coevorden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) of rook. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brand in de schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Sleen is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningregel je via de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui en een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €505.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sleen
Snel een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Sleen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Sleen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Sleen uitbreiden met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Papenvoort afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze extra verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een filmcamera of een kinderwagen. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Sleen

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere vlekken op kleding of ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.400.000 tot €3.200.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,75 (per maand). Check ook SNS dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sleen
De module rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met een bank of conflict met verhuurder. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf €34,05 t/m €35,30 p/maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Sleen voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?