Woonverzekering Schiermonnikoog Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Schiermonnikoog. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als bijv. BLG wonen en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van brand, storm, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Schiermonnikoog april 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, inbraak, vandalisme, water, brand. Dit kan bijv. gaan om een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals kristal of weegschaal? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Schiermonnikoog? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea en Verzekeruzelf.nl faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Roosendaal verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-schiermonnikoog


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Schiermonnikoog? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als hagelschade en ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Schiermonnikoog kan iedereen gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. In de regel wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €380.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Schiermonnikoog
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Schiermonnikoog moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Schiermonnikoog

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Schiermonnikoog completer maken met additionele praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna doorzoek jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Orvelte afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een iPad + een muziekinstrument. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schiermonnikoog

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een gebroken ruit en therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking van €1.400.000 tot €4.700.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: De Goudse polis.

Rechtsbijstandverzekering Schiermonnikoog
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfenis en schade of letsel in verkeer. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf zo’n €27,60 t/m €34,25 p/maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Schiermonnikoog vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering