Woonverzekering Zuilichem Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Zuilichem. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen als bijv. HEMA en Univé die schade als gevolg van inbraak, storm, vandalisme, water dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zuilichem juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, brand, storm, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als platenspeler of geyser/boiler? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zuilichem? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen + Turien en Co zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wytgaard verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-zuilichem


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zaltbommel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en smeltschade. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of vlam in de pan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Zuilichem is altijd een risico. Openwrikken of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €500.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuilichem
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Zuilichem gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zuilichem

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Zuilichem completer maken met een aantal praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Wachtum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone + een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zuilichem

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte laptop & geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.250.000 tot ruim €4.550.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook HEMA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuilichem
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict over adoptie of geschil m.b.t. pensioen. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand schommelen nogal (beginnend bij €36,45 tot €35,25 per maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zuilichem afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?