Woonverzekering Bornwird Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Bornwird. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven als bijv. ABN AMRO en Polis Direct die schade zoals water, vandalisme, brand, inbraak verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bornwird juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, water, storm, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals frituurpan en huisdieren? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Bornwird? Start meteen met meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen + Zelf bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Bergen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bornwird


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Dongeradeel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn verzekerd. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of poging tot inbraak. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een smerige schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Bornwird kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine of een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €320.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Bornwird
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Bornwird moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bornwird

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Bornwird completer maken met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Aalsmeer afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke polis staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels en iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat + drumstel. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bornwird

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit of kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.350.000 tot zo’n €4.550.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook Aegon.

Rechtsbijstandverzekering Bornwird
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan geschil met school van de kinderen of geschil m.b.t. pensioen. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies schommelen nogal (startend vanaf €25,45 tot wel €28,65 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bornwird afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering