Woonverzekering De Rips Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor inwoners van De Rips. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals bijvoorbeeld Generali en Klaverblad die schade door o.a. storm, water, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in De Rips juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, brand, storm, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke TV. De definitie van inboedel is alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als gordijnrails of dassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering De Rips? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en OHRA bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Buren verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-de-rips


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Gemert-Bakel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn afgedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als hagelschade of olie. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in De Rips kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine / een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Gewoonlijk worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €470.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in De Rips
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in De Rips zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in De Rips

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in De Rips nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Barger-Compascuum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze additionele verzekering staat je bij bij gebroken glas. Let op: spiegels en tablets tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een filmcamera & een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Rips

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en ook ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.500.000 tot €3.800.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €2,85 p/maand. Ga verder naar Zelf pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Rips
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & schade of letsel in verkeer. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €34,50 tot en met €31,65 p/maand in juni 2024). De prijs hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering De Rips voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering