Woonverzekering Breezanddijk Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Breezanddijk. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Allsecur en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, vandalisme, water verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Breezanddijk juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door vandalisme, storm, water, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als stoffering en linnen- en beddengoed? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Breezanddijk? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon of nowGo bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bierum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-breezanddijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als aanrijding of aanvaring en ontploffing. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een smerige schoorsteen? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Breezanddijk kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en een lekkende kraan. Typische schade is vochtplekken op de buur. Meestal wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €465.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Breezanddijk
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder stuit je op meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Breezanddijk gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Breezanddijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Breezanddijk completer maken met een aantal nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Aerdt afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur of een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Breezanddijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere besmeurde meubels & kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.150.000 tot ruim €4.400.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,15 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer.

Rechtsbijstandverzekering Breezanddijk
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij een product dat je gekocht hebt en conflict met een autodealer. In dat geval is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies schommelen nogal (vanaf zo’n €28,20 tot wel €37,95 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Breezanddijk voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering