Woonverzekering Ellecom Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Ellecom. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Reaal die schade door bijvoorbeeld brand, storm, vandalisme, water vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ellecom juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, diefstal, brand, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan elektrische apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals pannen en tuingereedschap? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ellecom? Open meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen en Zelf hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Dronten verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-ellecom


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Rheden? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en olie. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of keukenbrand? Brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Ellecom kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of hengelen, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat middels de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak / een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €260.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Ellecom
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Ellecom probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ellecom

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Ellecom aanvullen met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot je handige specificaties (of check details over woonverzekering Buinen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat & sieraden. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ellecom

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit & smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.450.000 tot wel €4.900.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: FBTO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ellecom
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag of conflict over reparatie auto. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand zijn zeer wisselend (beginnend bij €36,80 tot €30,50 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ellecom afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering