Woonverzekering Dronten Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Dronten. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals BLG wonen en Zelf die schade door o.a. inbraak, storm, brand, bliksem afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Dronten juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, water, brand, vandalisme, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als potten of barbecue? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Dronten? Open vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als Ditzo en Zelf verkopen deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Den Dolder verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-dronten


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dronten? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn verzekerd. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. schade door wateroverlast en roet. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Dronten kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De kostenpost naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en gestolen spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €285.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Dronten
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Dronten zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Dronten

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Dronten completer maken met additionele praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees je handige specificaties (of check details over woonverzekering Boerakker afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze extra dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Tip: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Flevoland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een filmcamera + een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Dronten

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte vaas en geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €950.000 tot wel €4.100.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,45 (betaling per maand). Wellicht interessant: Rechtsbijstandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Dronten
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Je moet dan denken aan geschil met school van de kinderen en conflict over wonen. Dan is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies per maand verschillen enorm (beginnend bij €34,65 t/m €32,50 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Dronten op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?