Woonverzekering Wytgaard Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Wytgaard. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld Aegon en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld bliksem, vandalisme, storm, brand dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wytgaard mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld inbraak, water, diefstal, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als kapstok of relaxfauteuil? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Wytgaard? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen + SNS verkopen eigen pakket verzekeringen. Check ook: Wijlre verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wytgaard


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Leeuwarden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. blikseminslag en brandblussing. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Wytgaard kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat via de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte vriezer. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €650.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Wytgaard
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Wytgaard eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wytgaard

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Wytgaard aanvullen met verschillende handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Vianen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke polis is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een navigatieapparaat en jouw golfspullen. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wytgaard

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto en ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €950.000 tot zo’n €3.800.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Waterschade.

Rechtsbijstandverzekering Wytgaard
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een webshop of geluidsoverlast. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €37,85 tot en met €26,30 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wytgaard afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?