Woonverzekering Vianen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vianen. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. Aegon en Nederlanden van Nu die schade zoals storm, inbraak, brand, vandalisme vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Vianen mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, water, diefstal, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een beschadigde vloer. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als platenspeler en lingerie? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Vianen? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Aegon en ZLM zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Tytsjerk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vianen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Vianen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. stormschade en rook. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte elektrische deken? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Vianen kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. Meestal wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Vaak betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €455.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Vianen
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Vianen probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Vianen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag de woonverzekering in Vianen nog persoonlijker maken met diverse praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Slagharen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze extra verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop & gitaar. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vianen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan een barst in het scherm + kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.450.000 tot zo’n €3.650.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,75 (per maand). Check ook Inboedelverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Vianen
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt of bouw- en verbouwgeschillen. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf circa €30,00 tot €28,70 per maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vianen vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering