Woonverzekering Zevenaar Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Zevenaar. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als Centraal Beheer en Reaal die schade veroorzaakt door water, brand, bliksem, inbraak verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zevenaar april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, diefstal, inbraak, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als boeken en wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Zevenaar? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals FBTO en OHRA werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Ratum verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-zevenaar


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Zevenaar? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inbegrepen. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of poging tot inbraak. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of vlam in de pan? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Zevenaar is altijd een risico. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of een lek waterbed. Typische schade is schade aan het dak. Gewoonlijk wordt dit afgedekt door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €665.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Zevenaar
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Zevenaar moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zevenaar

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Zevenaar nog persoonlijker maken met diverse nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Voorburg afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een filmcamera of jouw golfspullen. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zevenaar

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en letselschade. Onder andere besmeurde meubels en ook geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.500.000 tot wel €3.500.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Zevenaar
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen & conflict met de bank. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies verschillen enorm (beginnend bij €31,30 tot en met €30,20 per maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zevenaar online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering