Woonverzekering Berkenwoude Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Berkenwoude. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven waaronder ANWB en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van bliksem, storm, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Berkenwoude april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijv. storm, brand, diefstal, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. De definitie van inboedel is alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als sieraden of wasmachine? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Berkenwoude? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink of OHRA faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Balgoij verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-berkenwoude


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Bergambacht? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. blikseminslag en poging tot inbraak. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Berkenwoude is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui / Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. In veel gevallen worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte goot. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €615.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Berkenwoude
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Berkenwoude zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Berkenwoude

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt de woonverzekering in Berkenwoude completer maken met diverse handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Zoetermeer afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een smartphone + sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Berkenwoude

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit of medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €950.000 oplopend tot €2.950.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ZLM polis.

Rechtsbijstandverzekering Berkenwoude
De module rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn of geluidsoverlast. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €28,80 oplopend tot €28,15 per maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Berkenwoude voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering