Woonverzekering Balgoij Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,70 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Balgoij. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld Allsecur en SNS die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, storm, water vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Balgoij april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, inbraak, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als kachelsverwarmingsapparatuur of prothesen(gebit e.a.)? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Balgoij? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon + nowGo zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: Amerongen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-balgoij


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Wijchen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door storm en roet. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een omgevallen lamp? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Balgoij is altijd een risico. Gaatjes boren of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak en een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €695.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Balgoij
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Balgoij moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Balgoij

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Balgoij uitbreiden met extra praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop doorzoek jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Woensdrecht afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld filmapparatuur en een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Balgoij

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een onbruikbare bank en ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €950.000 tot ruim €3.450.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,05 (per maand). Check ook Generali pakket.

Rechtsbijstandverzekering Balgoij
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een webshop of bouw- en verbouwgeschillen. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf circa €33,95 oplopend tot €26,00 per maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Balgoij voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?