Woonverzekering Lithoijen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lithoijen. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen zoals bijvoorbeeld Generali en Univé die schade door o.a. water, bliksem, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lithoijen april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, brand, inbraak, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als gordijnrails en sjaals? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Lithoijen? Open meteen de vergelijkingstool. Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink of Nationale Nederlanden faciliteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Lathum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lithoijen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oss? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn inbegrepen. Op die manier wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door stormschade en schroeischade. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of gaslekken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Lithoijen kan ook jou overkomen. De takjesmethode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm / bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €305.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lithoijen
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Lithoijen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lithoijen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Lithoijen uitbreiden met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand check jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Huisduinen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze extra verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lithoijen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte laptop of ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking vanaf €1.550.000 tot zo’n €4.300.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,20 (per maand). Check ook Inbraakverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Lithoijen
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop en verkeersongeluk. In dat geval is het belangrijk dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand variëren significant (beginnend bij €28,45 t/m €31,60 per maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Lithoijen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?