Woonverzekering Vlissingen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vlissingen. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende partijen zoals De Goudse en Univé die schade zoals vandalisme, inbraak, brand, bliksem dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vlissingen juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld inbraak, water, brand, storm, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals vloerbedekking of koffers? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Vlissingen? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Aanbieders als Bovag + Reaal bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ureterp verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-vlissingen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Vlissingen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade en schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of keukenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Vlissingen kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €545.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Vlissingen
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Vlissingen gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Vlissingen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Vlissingen aanvullen met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Soest afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval vaak interessant. Deze additionele modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een tablet of viool. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Vlissingen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank of medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.200.000 tot wel €4.000.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,40 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bruns ten Brink.

Rechtsbijstandverzekering Vlissingen
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie of conflict met verhuurder. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf €29,65 tot €26,20 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Vlissingen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?