Woonverzekering Austerlitz Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Austerlitz. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals EAG Assuradeuren en nowGo die schade door o.a. water, bliksem, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Austerlitz maart 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, diefstal, vandalisme, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als spelcomputers en badkameraccessoires? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Austerlitz? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! In de regel werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche of InShared faciliteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Akersloot verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-austerlitz


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Zeist? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. waterschade en smeltschade. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een omgevallen lamp? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Austerlitz kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een kapotte leiding. Typische schade is hemelwater schade. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €265.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Austerlitz
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Austerlitz moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Austerlitz

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Austerlitz aanvullen met een aantal interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Winssen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en een verrekijker. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Austerlitz

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Je kunt denken aan een vlek in de vloer of ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.000.000 tot zo’n €3.400.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,10 (per maand). Check ook Univé afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Austerlitz
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & conflict met makelaar. Hierbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (beginnend bij €26,50 oplopend tot €29,60 per maand in maart 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Austerlitz vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering