Woonverzekering Hoek Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Hoek. Een woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder Aegon en OHRA die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hoek juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, vandalisme, brand, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als broodrooster en autoped? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hoek? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO en Turien en Co verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Heijen verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hoek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Terneuzen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn gedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. schade door wateroverlast of plundering. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Hoek is altijd een risico. Insluipen of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte schutting. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €680.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoek
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Hoek probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hoek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Hoek uitbreiden met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop check jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Gastel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een laptop + viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een gebroken ruit en therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij van €1.300.000 tot wel €3.050.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,90 p/maand. Ga verder naar OHRA polis.

Rechtsbijstandverzekering Hoek
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfrechtgeschillen en geschil met de buren. In dat geval kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €33,75 oplopend tot €38,70 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hoek afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering