Woonverzekering Ypecolsga Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ypecolsga. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle populaire partijen als DAK en London Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, storm, inbraak, water vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ypecolsga juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, inbraak, vandalisme, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als koelkast en dressoir? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Ypecolsga? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren + Lancyr verkopen eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wijnbergen verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-ypecolsga


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn gedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of spelen met vuur? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Ypecolsga is altijd een risico. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag en Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €670.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Ypecolsga
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Ypecolsga zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ypecolsga

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Ypecolsga aanvullen met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Vierhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een tablet & een verrekijker. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ypecolsga

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte telefoon & fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.550.000 tot €2.600.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO.

Rechtsbijstandverzekering Ypecolsga
De rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. geschillen binnen de familie & geschil met de buren. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (beginnend bij €25,35 tot wel €32,30 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ypecolsga vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?