Woonverzekering Wezup Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Wezup. De woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende partijen zoals FBTO en SNS die schade zoals vandalisme, bliksem, water, brand vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wezup maart 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou o.a. brand, vandalisme, storm, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. gestolen sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals vloerbedekking en autoped? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Wezup? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur + Turien en Co bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Warnsveld verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-wezup


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Coevorden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als storm vanaf windkracht 7 of rook. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte föhn? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Wezup kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag of gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €525.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Wezup
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Wezup eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Wezup

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Wezup nog persoonlijker maken met enkele belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind jij handige info (of bekijk woonverzekering Tonden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze mogelijke dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels en iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een navigatieapparaat of viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wezup

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een kapotte laptop en ook therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.150.000 tot €2.750.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,90 (per maand). Check ook De Goudse polis.

Rechtsbijstandverzekering Wezup
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan erfrechtgeschillen & conflict met verhuurder. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand variëren significant (beginnend bij €28,60 oplopend tot €24,35 per maand in maart 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Wezup op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering