Woonverzekering Wijnbergen Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,20 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Wijnbergen. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven als bijv. Bovag en Reaal die schade zoals inbraak, bliksem, vandalisme, storm vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wijnbergen juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, diefstal, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan gebroken servies. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als glas- en aardewerk en pantalons? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Wijnbergen? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA of Turien en Co hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Weiteveen verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wijnbergen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Montferland? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) of schroeischade. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Wijnbergen kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €480.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wijnbergen
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Wijnbergen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wijnbergen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Wijnbergen complementeren met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Ubbena afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze mogelijke modulebetaalt uit bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera & gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Wijnbergen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon & geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.150.000 tot zo’n €3.700.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: OHRA polis.

Rechtsbijstandverzekering Wijnbergen
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. aankopen die niet geleverd zijn of conflict bij het bouwen van een huis. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf circa €32,00 tot €38,30 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wijnbergen voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering