Woonverzekering Ubbena Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €3,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Ubbena. Een woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven als bijv. Delta Lloyd en Interpolis die schade als gevolg van bliksem, brand, water, inbraak vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ubbena mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere diefstal, storm, vandalisme, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als radio en strijkbout? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ubbena? Start meteen onze vergelijker! Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als HEMA en ING werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Ten Boer verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ubbena


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Assen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als hagelschade of schade door regen. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een kapotte föhn? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Ubbena kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en ontvreemde zaken lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €670.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ubbena
Wil jij een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Ubbena moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ubbena

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Ubbena aanvullen met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Schijf afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze extra zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een smartphone & een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ubbena

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.550.000 tot wel €4.350.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €4,05 per maand. Bekijk ook ING polis.

Rechtsbijstandverzekering Ubbena
De module rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. een webshop die niet levert of conflict over verzekering. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €38,20 tot wel €33,90 per maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ubbena vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering