Woonverzekering Schijf Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Schijf. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door brand, bliksem, storm, inbraak verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Schijf mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, inbraak, brand, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als muziekinstrumenten en geyser/boiler? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Schijf? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Generali en REAAL Verzekeringen werken met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Roosteren verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-schijf


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Rucphen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn afgedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als waterschade en diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Schijf kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of hengelen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en loslatende kit. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. In veel gevallen wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €320.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Schijf
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Schijf moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Schijf

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Schijf uitbreiden met meerdere handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand check je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Ospel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze unieke dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een e-reader & een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Schijf

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen & fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €1.100.000 tot wel €2.500.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Delta Lloyd polis.

Rechtsbijstandverzekering Schijf
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken of conflict over aankoop auto. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies per maand lopen sterk uiteen (startend vanaf €27,80 oplopend tot €27,00 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Schijf online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?