Woonverzekering Lopik Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Lopik. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders als Centraal Beheer en Klaverblad die schade door o.a. storm, brand, inbraak, bliksem dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lopik mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme, storm, water. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als computers of linnen- en beddengoed? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lopik? Start direct de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren en Polis Direct zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Leimuiden verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-lopik


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Lopik? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en poging tot inbraak. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Lopik kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag / Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €355.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Lopik
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Lopik eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lopik

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Lopik complementeren met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Iens afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een fotocamera & kleding. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lopik

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte vaas of geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €950.000 tot zo’n €4.150.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook De Goudse.

Rechtsbijstandverzekering Lopik
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering en conflicten over erfrecht. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €37,00 tot €34,45 p/maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Lopik op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?