Woonverzekering Vriescheloo Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Vriescheloo. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals BLG wonen en Reaal die schade zoals storm, inbraak, vandalisme, brand dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vriescheloo mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, brand, water, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als cd’s en truien? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Vriescheloo? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO en SNS hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Veere verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vriescheloo


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bellingwedde? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. waterschade en schade door regen. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of keukenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Vriescheloo is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan lekkage. Veelal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €555.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Vriescheloo
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Vriescheloo eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Vriescheloo

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Vriescheloo complementeren met een aantal nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering St. Jacobiparochie afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet of kleding. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vriescheloo

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een gebroken ruit & geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.000.000 tot ruim €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Reaal.

Rechtsbijstandverzekering Vriescheloo
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld medische fout en conflict met de bank. Dan is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende opties.

 • Consument (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies per maand schommelen nogal (beginnend bij €28,20 oplopend tot €32,50 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Vriescheloo vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering