Woonverzekering Stavenisse Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Stavenisse. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en Reaal die schade als gevolg van bliksem, water, brand, storm verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Stavenisse juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou onder andere water, vandalisme, inbraak, brand, storm. Je kunt dan denken aan gebroken servies. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als cd’s en truien? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Stavenisse? Start direct de vergelijkingstool. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als HEMA + Reaal zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Sint Nicolaasga verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-stavenisse


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Tholen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. waterschade en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of gaslekken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Stavenisse kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn hemelwater schade. In de regel worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan een kapotte schutting. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €250.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Stavenisse
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Stavenisse probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Stavenisse

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Stavenisse uitbreiden met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Reduzum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Stavenisse

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en ook geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.550.000 tot wel €3.200.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct.

Rechtsbijstandverzekering Stavenisse
De polis rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving of geschillen over een motorrijtuig. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand schommelen enorm (startend vanaf €35,55 tot en met €34,65 p/maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Stavenisse voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?