Woonverzekering Zoetermeer Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Zoetermeer. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen als bijv. Aegon en ING die schade door o.a. inbraak, storm, vandalisme, water verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zoetermeer juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door inbraak, brand, storm, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan een kapotte computer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als lampen of iPad? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Zoetermeer? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Aon Direct of Interpolis hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Woensdrecht verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-zoetermeer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zoetermeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of poging tot inbraak. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Zoetermeer is altijd een risico. Kerntrekken of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Meestal worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €670.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zoetermeer
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Zoetermeer zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zoetermeer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Zoetermeer nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Vredepeel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra zekerheid staat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een laptop of een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zoetermeer

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een onbruikbare bank en ook therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.350.000 tot zo’n €4.850.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar Verzekeruzelf.nl.

Rechtsbijstandverzekering Zoetermeer
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Denk aan problemen op het werk of in beslag genomen auto e.d.. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €24,50 tot €31,50 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zoetermeer op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering