Woonverzekering Rijsenhout Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Rijsenhout. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars als bijv. Aon Direct en Independer die schade zoals water, storm, brand, inbraak vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rijsenhout maart 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, inbraak, water, brand, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte computer. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als spiegels en stofzuiger? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Rijsenhout? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Europeesche of REAAL Verzekeringen werken met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Poeldijk verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-rijsenhout


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Haarlemmermeer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn inbegrepen. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) of schroeischade. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of vlam in de pan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Rijsenhout kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal- of inboedelverzekering. Open de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €515.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Rijsenhout
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Rijsenhout zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Rijsenhout

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Rijsenhout complementeren met verschillende handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Ochten afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades van eigen hand. Tevens is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop & drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Rijsenhout

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere kapotte apparatuur en ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.400.000 tot zo’n €3.550.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rijsenhout
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag en schade of letsel in verkeer. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €26,95 tot en met €29,05 per maand in maart 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Rijsenhout op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering