Woonverzekering Briltil Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,70 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Briltil. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle populaire partijen als ANWB en Zelf die schade veroorzaakt door inbraak, brand, bliksem, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Briltil juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, water, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals televisie en Xbox? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Briltil? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag + SNS werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Bilthoven verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-briltil


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zuidhorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als stormschade of poging tot inbraak. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Briltil kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapot dak. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €605.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Briltil
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Briltil moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Briltil

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Briltil complementeren met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Akmarijp afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze extra polis staat garant bij gebroken glas. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan filmapparatuur of sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Briltil

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet of kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.000.000 oplopend tot €2.900.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Lancyr.

Rechtsbijstandverzekering Briltil
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschillen binnen de familie en geschil met de overheid over woonsituatie. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €30,85 oplopend tot €28,25 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Briltil vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?