Woonverzekering Drijber Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Drijber. De woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Bovag en SNS die schade zoals vandalisme, water, storm, inbraak afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Drijber juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, storm, brand, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als magnetron of zonnepanelen? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Drijber? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz of nowGo faciliteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Delft verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-drijber


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Midden-Drenthe? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als storm vanaf windkracht 7 of roet. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Drijber kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningloopt via de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval / een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Normaliter wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Veelal betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €280.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Drijber
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Drijber gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Drijber

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt de woonverzekering in Drijber uitbreiden met meerdere handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder check je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Boazum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een tablet en een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Drijber

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een gebroken ruit en ook kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.050.000 tot €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Opstalverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Drijber
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan een product dat je gekocht hebt en conflict over wonen. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consument (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf circa €28,55 tot €38,35 p/maand in juni 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Drijber vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?