Woonverzekering Bilthoven Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Bilthoven. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders als bijv. Aon Direct en Reaal die schade zoals vandalisme, brand, water, inbraak dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Bilthoven mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, inbraak, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als magnetron of kleding? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Bilthoven? Start direct de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Generali of InShared zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Batenburg verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-bilthoven


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Bilt? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn afgedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als aanrijding of aanvaring en vandalisme. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een schoorsteenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Bilthoven kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningregel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Denk maar aan kapotte ruiten. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €655.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Bilthoven
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Bilthoven probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bilthoven

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Bilthoven completer maken met verschillende praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Zuidschermer afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spelcomputer + een verrekijker. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bilthoven

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.050.000 tot ruim €4.550.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren dekking.

Rechtsbijstandverzekering Bilthoven
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een bank of huur- en verhuurgeschillen. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €26,15 tot wel €28,60 p/maand in mei 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Bilthoven online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering