Woonverzekering Ledeacker Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij deze website tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Ledeacker. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als ANWB en Turien en Co die schade zoals storm, brand, inbraak, water verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ledeacker juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, water, inbraak, storm, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als wandversiering of speelgoed? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Ledeacker? Start direct de vergelijkingstool. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen + ING hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kolhorn verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ledeacker


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Sint Anthonis? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn gedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door hagelschade of rook. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Ledeacker kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis handel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval en het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte schutting. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €290.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Ledeacker
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Ledeacker moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ledeacker

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Ledeacker completer maken met een paar interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina doorzoek jij handige info (of bekijk woonverzekering Hillegom afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spiegelreflexcamera en viool. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ledeacker

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een barst in het scherm of kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.450.000 tot wel €3.450.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: OHRA polis.

Rechtsbijstandverzekering Ledeacker
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag en conflicten over erfrecht. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf zo’n €28,15 tot €32,15 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ledeacker online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering