Woonverzekering Kolhorn Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €4,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Kolhorn. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven zoals BLG wonen en Turien en Co die schade door o.a. water, bliksem, inbraak, storm verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kolhorn juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijv. vandalisme, water, storm, diefstal, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals televisie of brommers? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Kolhorn? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Allianz en Polis Direct hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Jistrum verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kolhorn


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hollands Kroon? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als aanrijding of aanvaring en brandblussing. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Kolhorn kan ook jou overkomen. De takjesmethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Gewoonlijk worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €605.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Kolhorn
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Kolhorn probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Kolhorn

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Kolhorn aanvullen met diverse belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Heesselt afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke zekerheid staat garant bij gebroken glas. Opmerking: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en sieraden. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kolhorn

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank en kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij van €1.450.000 tot zo’n €2.550.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar Bovag pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kolhorn
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. erfenis & conflict met de bank. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €34,80 t/m €27,50 per maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Kolhorn vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering