Woonverzekering Jistrum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Jistrum. De woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld De Goudse en nowGo die schade door o.a. inbraak, vandalisme, brand, storm dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Jistrum april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, brand, storm, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals pc en audiovisuele apparatuur? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Jistrum? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK en Verzekeruzelf.nl faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hoogenweg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-jistrum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Tytsjerksteradiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 of brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte föhn? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Jistrum is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €565.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Jistrum
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Jistrum probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Jistrum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Jistrum aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Haarlemmerliede afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Let op: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en sportuitrusting. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Jistrum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte laptop en kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.350.000 oplopend tot €4.000.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar Nationale Nederlanden.

Rechtsbijstandverzekering Jistrum
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil over ouderlijk gezag & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf €35,80 tot €27,35 per maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Jistrum afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?