Woonverzekering Haarlemmerliede Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Haarlemmerliede. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle grote aanbieders als Avéro Achmea en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. water, brand, storm, bliksem vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Haarlemmerliede juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, inbraak, vandalisme, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als serviesgoed en badkameraccessoires? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Haarlemmerliede? Start direct de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Aegon + Turien en Co verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Geulle verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-haarlemmerliede


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als brand en poging tot inbraak. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Haarlemmerliede kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan losse dakpannen. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €410.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Haarlemmerliede
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Haarlemmerliede moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Haarlemmerliede

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Haarlemmerliede uitbreiden met enkele nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees je handige details (of bezoek info over woonverzekering Easterwierrum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een smartphone en een muziekinstrument. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Haarlemmerliede

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere besmeurde meubels & medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.350.000 tot ruim €4.200.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: HEMA.

Rechtsbijstandverzekering Haarlemmerliede
De module rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. arbeidsconflicten of conflicten over erfrecht. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €32,50 tot en met €30,75 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Haarlemmerliede vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?