Woonverzekering Geulle Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Geulle. De woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen als Generali en Univé die schade zoals brand, vandalisme, inbraak, storm afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Geulle juni 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door diefstal, brand, storm, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als broodrooster en weegschaal? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Geulle? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB + Lancyr werken met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Feinsum verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-geulle


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Meerssen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of rook. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een schoorsteenbrand? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Geulle is altijd een risico. Insluipen of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat via de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm of het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €340.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Geulle
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Geulle moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Geulle

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Geulle aanvullen met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand tref je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Diepenheim afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een fotocamera en een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Geulle

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan een barst in het scherm en geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.200.000 tot wel €3.500.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,00 p/maand. Ga verder naar Bovag dekking.

Rechtsbijstandverzekering Geulle
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een webshop of in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf circa €37,50 t/m €27,75 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Geulle afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering