Woonverzekering Feinsum Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €5,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Feinsum. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven waaronder De Goudse en Lancyr die schade door o.a. brand, water, inbraak, storm dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Feinsum mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, vandalisme, storm, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als afzuigkap of dressoir? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Feinsum? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als ABN AMRO + Zelf werken met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eibergen verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-feinsum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Leeuwarderadeel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of plundering. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een vuile afzuigkap? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Feinsum is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis handel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €380.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Feinsum
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Feinsum probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Feinsum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Feinsum completer maken met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering De Glind afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan vaak interessant. Deze additionele modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Feinsum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een barst in het scherm + medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.300.000 tot wel €4.900.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook Nationale Nederlanden pakket.

Rechtsbijstandverzekering Feinsum
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. problemen op het werk en huur- en verhuurgeschillen. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €34,30 tot €29,70 p/maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Feinsum voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?