Woonverzekering Sauwerd Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Sauwerd. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als FBTO en Polis Direct die schade zoals water, brand, vandalisme, bliksem dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sauwerd juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, diefstal, vandalisme, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als gordijnen en autoped? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Sauwerd? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse en Lancyr zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Rijkevoort verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sauwerd


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Winsum? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn gedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door wateroverlast en rook. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Sauwerd kan iedereen gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €340.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sauwerd
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Sauwerd zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sauwerd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag de woonverzekering in Sauwerd aanvullen met diverse interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Oosterwolde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke dekkingis er bij gebroken glas. Let op: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en drumstel. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sauwerd

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij variërend van €950.000 tot zo’n €3.900.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,95 (per maand). Check ook Polis Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Sauwerd
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. studiefinanciering en conflict over pensioenuitkeringen. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies schommelen enorm (beginnend bij €29,70 tot €29,25 per maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Sauwerd op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering