Woonverzekering De Glind Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €4,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van De Glind. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars als Ditzo en InShared die schade veroorzaakt door brand, water, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in De Glind juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, storm, vandalisme, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als cd-speler of strijkbout? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering De Glind? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea en London Verzekeringen werken met deze pakket verzekeringen. Check ook: Brouwershaven verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-glind


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Barneveld? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast en olie. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte koelkast? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in De Glind kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €670.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in De Glind
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in De Glind eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in De Glind

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in De Glind uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Babyloniënbroek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze nieuwe zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een iPad en gitaar. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten De Glind

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon & ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.100.000 oplopend tot €3.550.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook HEMA pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Glind
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij pensioenen & geschillen over een motorrijtuig. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €29,45 tot €34,55 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering De Glind online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering