Woonverzekering Brouwershaven Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,20 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Brouwershaven. De woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals BLG wonen en Zelf die schade als gevolg van storm, inbraak, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Brouwershaven mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, storm, vandalisme, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als glaswerk en badkameraccessoires? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Brouwershaven? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Delta Lloyd of OHRA faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Blije verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-brouwershaven


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Schouwen-Duiveland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn gedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door bliksem en poging tot inbraak. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Brouwershaven is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine / het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een lek dag. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €485.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Brouwershaven
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Brouwershaven eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Brouwershaven

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Brouwershaven completer maken met meerdere handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Alphen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele modulebetaalt uit bij gebroken glas. Tip: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spelcomputer of kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Brouwershaven

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer & ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.400.000 tot zo’n €3.500.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,55 per maand. Bekijk ook Verzekeruzelf.nl.

Rechtsbijstandverzekering Brouwershaven
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld schade die iemand bij jou veroorzaakt & geschillen over een motorrijtuig. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €33,55 tot en met €33,75 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Brouwershaven voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?