Woonverzekering Blije Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Blije. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle populaire partijen waaronder De Goudse en Verzekeruzelf.nl die schade zoals storm, water, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Blije april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door diefstal, brand, vandalisme, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. De definitie van inboedel is alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als vazen of lingerie? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Blije? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea of SNS werken met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Beerzerveld verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-blije


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Ferwerderadiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of poging tot inbraak. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Blije kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot wel €460.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Blije
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Blije eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Blije

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Blije completer maken met additionele interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop bekijk jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Zwaanshoek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een filmcamera & een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Blije

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur en ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.200.000 tot wel €3.050.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,60 p/maand. Ga verder naar Nationale Nederlanden dekking.

Rechtsbijstandverzekering Blije
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een keukenhandel of conflict over wonen. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars variëren significant (beginnend bij €36,10 tot €27,90 p/maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Blije afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering