Woonverzekering Beerzerveld Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,90 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Beerzerveld. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals bijvoorbeeld Bovag en Univé die schade zoals inbraak, brand, vandalisme, storm afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Beerzerveld juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, diefstal, inbraak, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als vitrages of bank? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Beerzerveld? Start à la minute’de vergelijkingstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA + London Verzekeringen bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Arcen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-beerzerveld


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ommen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of roet. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Beerzerveld kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot of Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €590.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Beerzerveld
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Beerzerveld zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Beerzerveld

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Beerzerveld uitbreiden met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop bekijk jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Zaandam afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet + sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Beerzerveld

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Onder andere een kapotte vaas & kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag van €1.550.000 oplopend tot €4.250.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,95 (per maand). Check ook ASR Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Beerzerveld
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel & conflict over aankoop auto. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €35,00 tot €29,75 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Beerzerveld voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering